How Transport Policy Shapes Commuting Patterns: The Case of the Bratislava Sub-Urban Area - Dujava, Daniel
Analýza vzorcov dochádzania do rýchlo sa rozvíjajúceho bratislavského prímestského regiónu so suboptimálne rozvinutou infraštruktúrou. Odhad dopytu po individuálnej automobilovej doprave, verejných autobusoch a vlakoch. Pružnosť týkajúca sa času, cestovných nákladov a príjmov. Miera substitúcie medzi dostupnými spôsobmi dopravy.