Kľúčom k úspechu je spotrebiteľ
Slovensko a príprava na zálohovanie jednorazových plastových a kovových obalov. Rady odborníkov, ako by mal spoľahlivý a efektívny systém vyzerať. Čo rozhoduje o fungovaní systému. Záloha ako silná motivácia pre spotrebiteľa.