Ako ďalej? Logistika v kŕči
Uzavretá brexitová dohoda od začiatku roka komplikuje život poskytovateľom aj klientom balíkovej prepravy. Menili sa podmienky aj ceny. V dôsledku komplikovanej situácie niektorí dopravcovia radšej stiahnu zasielanie balíkov na britské ostrovy. K problematickým krajinám sa pridalo už aj Írsko.