Finančno-ekonomická analýza podnikov vybraného odvetvia kultúrneho a kreatívneho priemyslu v Slovenskej republike - Raková, Monika, 1991-
Finančno-ekonomická analýza a pôsobnosť firiem, ktoré pôsobia v odvetví kultúrneho a kreatívneho priemyslu. Charakterizovanie jednotlivých podskupín, ktoré sú zahrnuté do skúmaného odvetvia a definovanie ukazovateľov, ktoré sú pri analýze využité. Všeobecná charakteristika spoločností pôsobiacich v tomto odvetví, a to z hľadiska ich početnosti, miesta pôsobenia či vlastníctva.