Slovakia Social Briefing: “Normalisation” of Social Life in Slovakia - Čiefová, Michaela, 1991-
Prehľad o najnovšom vývoji a zmenách v protipandemických opatreniach pre šírenie ochorenia COVID-19 v Slovenskej republike. Vakcinácia ako silný nástroj. Spoločenský život.