Understanding the Impact of Brexit: The Case of Foreign Software Corporations in Scotland and South East England - Fuller, Crispian
Vplyv obdobia hlasovania a vyjednávania o brexite na zahraničné dcérske spoločnosti v oblasti softvéru a IT so sídlom vo Veľkej Británii a Škótsku. Úloha sprostredkovateľských podmienok na pobočkách v oboch krajinách - porovnanie.