Poskytovanie stravného v ďanových súvislostiach - Brnová, Miroslava
Stravovanie podľa Zákonníka práce a podľa zákona o dani z príjmov. Príspevok na stravovanie poskytnutý zamestnávateľom pre zamestnancov. Príspevok podľa osobitného predpisu upravený v Zákonníku práce a podľa iných osobitných predpisov. Príspevok na stravovanie z hľadiska daňových výdavkov zamestnávateľa. Výdavky na vlastné stravovanie daňovníka s príjmami.