Corrupt Governance. Self-defeating and Anti-corruption Rhetoric and Initiatives In Russia - Pavlova, Elena
Porovnanie protikorupčných diskurzov ruskej vlády a jej politickej opozície. Poukázanie na vzájomne závislé praktiky a to: riešenie každodenných problémov prostredníctvom korupčných metód a korupcia konkrétnych aktérov ako hlavná prekážka rozvoja krajiny a spoločnosti.