Druhy právnych predpisov v školstve a ich záväznosť : všeobecné záväzné právne predpisy, usmernenia, opatrenia - Drotár, Matej
Všeobecné záväzné právne predpisy, ktorým podliehajú školské zariadenia, a ktoré sú záväzné pre riaditeľov škôl. Vyhlášky a opatrenia Úradu verejného zdravotníctva. Usmernenia, smernice a pokyny.