Daň z nehnuteľnosti sa vyrubuje každý rok - Bubeníková, Irena
Vyrubenie dane z nehnuteľností. Konanie, v ktorom sa vyrubuje daň, sadzby dane, ktorými správca dane vypočíta daň a rozsah násobku základnej ročnej sadzby. Obsah rozhodnutia ukladať povinnosti alebo priznávať práva. Platnosť, právoplatnosť a vykonateľnosť rozhodnutia. Vyrubenie rozdielu dane, splatnosť vyrubenej dane a zánik práva vyrubiť daň.