Exekučný poriadok ZÁKON č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok) s komentárom - Strašnický, Štefan
Zákon o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti - exekučný poriadok. Súdny exekútor, správa exekútorov, exekučný titul, exekučná činnosť a exekučné konanie. Výkona verejnej moci, Slovenská komora exekútorov a exekútorský úrad. Vymenovanie a odvolanie exekútora, zastupovanie súdneho exekútora, zamestnanci exeútora a exekútorský kocipient. Povinnosti exekútora. Mlčanlivosť, zodpovednosť za škodu, vylúčenie exekútora, účastníci konania a súčinnosť pri exekúcii.