Improving Students' Language Skills in Business English Course: Experimental Study - Hrdličková, Zuzana
Porovnanie študijných výsledkov 144 študentov 1. ročníka a 97 študentov 2. ročníka počas akademických rokov 2017/2018 a 2018/2019 na Ekonomickej univerzite v Bratislave dosiahnutých v štandardizovaných testoch z obchodnej angličtiny po absolvovaní troch kurzov obchodnej angličtiny pre pokročilých, v rámci ktorých boli použité tradičné aj alternatívne formy výučby jazykov. Sledovanie kontrolnej skupiny študentov, ktorá používala iba učebný materiál Market Leader Business English Course Book a experimentálnej skupiny študentov, ktorá bola zapísaná na e-kurz „Obchodná komunikácia“ cez LMS Moodle, v rámci ktorej prebiehali rôzne úlohy a čítanie online odborných článkov, a pracovala aj s príručkou pre samoštúdium a praktickou knihou Ideational Idioms in Business English Communication.