Tradičná výučba versus diaľková on-line výučba pri štúdiu informatiky na vysokej škole - Jurík, Pavol, 1987-
Výsledky prieskumu realizovaného so študentmi odborov zameraných na oblasť IT na Ekonomickej univerzite v Bratislave a ich hodnotenie vzdelávania na diaľku prostredníctvom nástroja MS Teams počas pandémie COVID-19 v porovnaní s tradičnou výučbou v triedach. Základné charakteristiky MS Teams.