Dátová veda a technológia veľdát v službách aktuárov - Schmidt, Peter, 1968-
Big data, dátová veda a aktuárstvo. Možnosti a výzvy dátovej vedy a technológií big data. Životný cyklus big data - vytváranie údajov (Data Creation), zber údajov (Data Acquisition), spracovanie údajov (Info Processing) a podnikové procesy (Business Processes).