Finančný príspevok „pomoc de minimis“ cestovným kanceláriám, reštauračným a ubytovacím zariadeniam, ako aj ďalším vymenovaným činnostiam v cestovnom ruchu - Pakšiová, Renáta, 1974-
Finančný príspevok „pomoc de minimis“, ktorý poskytuje Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky na základe výzvy. Oprávnené obdobie pre čerpanie tejto pomoci je od 1. apríla 2020 do 31. decembra 2022. Žiadateľ musí spĺňať podmienku poklesu čistého obratu o viac ako 40 %. Pomocná kniha evidencie príjmov a výdavkov podľa uznania sumy pre „pomoc de minimis“.