Špecifikácia oprávnených žiadateľov „pomoci de minimis“ a spôsob výpočtu v príkladoch - Pakšiová, Renáta, 1974-
Definovanie oprávnených príjemcov - podnikov finančného príspevku „pomoci de minimis“. Podmienky, ktoré musí oprávnený prijímateľ spĺňať. Výpočet finančného príspevku. Vzorec výpočtu finančného príspevku. Príklady výpočtu príspevkov.