Hodnotenie a skúšanie žiakov na stredných školách - Orbánová, Darina
Význam školského hodnotenia a skúšania, ktoré predstavuje významný aktivizujúci a motivačný prvok v učebnej činnosti. Prípadové štúdie zamerané na hodnotenie a skúšanie žiakov.