Pracovný posudok a potvrdenie o zamestnaní - Mičudová, Tatiana
Povinnosť zamestnávateľa vydať zamestnancovi pracovný posudok a potvrdenie o zamestnaní. Ich základné náležitosti a rozdiely medzi nimi. Rozhodovacia prax súdov v súvislosti s pracovným posudkom.