Zmluva o poverení spracúvaním osobných údajov - Ukropec, Anton
Zmluva o poverení spracúvať osobné údaje, ktorou môže obec poveriť sprostredkovateľa spracúvať osobné údaje v prípadoch, keď je to vhodné najmä vzhľadom na povahu spracúvania, ako aj na personálne a materiálne dôvody. Náležitosti zmluvy. Nedostatky v praxi.