Predpoklady právnej zodpovednosti obce pri výkone správy - Hrtánek, Ladislav
Určenie rozsahu originálnych a delegovaných kompetencií, ktoré obce vykonávajú. Predpoklady právnej zodpovednosti spoločného obecného úradu. Príklady.