<The> Current State of, and Perspectives on, Foreign Trade between the EU and Central Asia in a Period of Geoeconomic Change - Kašťáková, Elena, 1974-
Zahraničnoobchodné vzťahy medzi EÚ a Strednou Áziou. Na základe ekonometrickej analýzy stanovenie možných perspektív ďalšieho rozvoja vzájomných obchodných vzťahov v čase geoekonomických zmien. Ako jedno z najdôležitejších integračných zoskupení na svete má EÚ významný vplyv na presadzovanie svojich záujmov zahraničného obchodu.