Osobnosť manažéra v zdravotníctve v kontexte pandémie Covid-19 - Jankelová, Nadežda, 1966-
Identifikácia aspektov osobnosti manažéra v zdravotníctve, vedúce k pracovnej spokojnosti zamestnancov a k zvyšovaniu kvality poskytovaných verejných služieb v kontexte pandémie Covid-19.