Proposed Design of a Real-Time COVID-19 Pandemic Contact Tracing Using Mobile Phone - Nwawudu, Ezenwa
Súčasný systém sledovania kontaktov mobilných aplikácií prijatý rôznymi národmi doplnil konvenčné úsilie pri sledovaní v boji proti vírusu. Tento návrh je modelom interaktívneho počítačového systému využívajúceho mobilné telefóny a internet na zhromažďovanie a prenos udalostí týkajúcich sa COVID-19 v reálnom čase. Tento návrh ukazuje, že sofistikovaný systém sledovania COVID-19 je možné vybudovať pomocou mobilných telefónov so správnym partnerom v oblasti telekomunikačných technológií.