SMEs' Access to Bank Loans in Slovakia during the Coronavirus Crisis - Belanová, Katarína, 1978-
Zhodnotenie prístupu MSP k bankovým pôžičkám v Slovenskej republike v čase koronavírusovej krízy pomocou spracovania štatistických údajov o podnikových úveroch poskytnuté Národnou bankou Slovenska. Dynamika rastu úverov v roku 2020 a dostupnosť financovania.