Optimizing the Amount of Equity As an Important Tool for the Sustainability of Businesses - Tasáryová, Katarína, 1995-
Identifikácia položiek s najväčśím vplyvom na výšku vlastného imania a udržateľnosť podnikov pôsobiacich v oblasti cestovného ruchu v Slovenskej republike. Analýza vplyvu pandémie COVID-19 na udržateľnosť podnikov. Vlastné zdroje z účtovného hľadiska.