Access of SMEs to Bank Loans during the Coronavirus Crisis: A Case of Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Mapovanie dopadov súčasnej hospodárskej recesie spôsobenej pandémiou Covid-19. Zhodnotenie prístupu k bankovým pôžičkám MSP v SR v čase koronakrízy. Skúmanie dynamiky podnikových pôžičiek.