Support Measures for Small and Medium-sized Enterprises in Slovakia in Response to COVID-19 - Belanová, Katarína, 1978-
Vyhodnotenie opatrení na pomoc malým a stredným podnikom v SR prostredníctvom porovnania s vybranými krajinami EÚ a zhodnotenie finančného dopadu týchto opatrení na ekonomiku SR.