[New Challenges for Research on Language for Special Purposes] - Kalaš, Filip, 1993-
Recenzia na publikáciu, ktorá odráža vybrané témy, ktorými sa zaoberala 21. konferencia o jazykoch pre špeciálne účely 2017 v Bergene. Redakcia následne venovala pozornosť novým výzvam v technickom výskume jazykov.