Zmeny v Zákonníku práce týkajúce sa domáckej práce - Bystrická, Katarína
Novela Zákonníka práce, ktorá je účinná od 1. marca 2021, priniesla viacero zmien v oblasti pracovného práva. Jedna z oblastí prináša detailnejšiu úpravu domáckej práce, telepráce. Nové povinnosti pre zamestnávateľa.