Bezpečný home office - Raffayová, Michaela
Nové výzvy v oblasti bezpečnosti vzdialeného prístupu pre IT oddelenia. Medzi najdôležitejšie ukazovatele patrí technická stránka a bezpečnostné pravidlá. Online priestor a bezpečnosť dát.