Consumer Behavior in Retail during a Pandemic - Korytinová, Kristína, 1995-
Pandémia koronavírusu, ktorá ovplyvňuje správanie spotrebiteľa v maloobchode. Skúmanie, ako sa správajú maloobchodní zákazníci počas pandémie Covid-19, konkrétne aké faktory ovplyvňujú to, čo kupujú, porovnanie, čo kupujú viac, čo menej.