Efektivní využití moderních nástrojů pro upisování rizik přírodních katastrof - Hladíková, Alice
Škody z prírodných katastrof a rozsah ich finančného dopadu na spoločnosť. K čomu slúži a ako funguje katastrofický model. Súčasné prístupy k primárnemu úpisu a ich limitácia. Nové trendy a príklady z praxe.