Application of Spaghetti Diagram in Layout Evaluation Process: A Case Study - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Prípadová štúdia aplikácie špagetového diagramu pri hodnotení usporiadania výrobného pracoviska sa uskutočňuje za účelom overenia v konkrétnych výrobných podmienkach. Príspevok predstavuje analýzu existujúceho usporiadania pracoviska a dva nové návrhy usporiadania.