Fajčenie čaká vyššia daň - Kapitánová, Tatiana
Novelizácia spotrebnej dane aj pre bezdymové tabakové výrobky. Zvýšenie spotrebnej dane a následne aj cien bude v prvom rade znamenať, že fajčiari nebudú motivovaní prejsť na menej rizikové alternatívy. Napriek propagácii zdravého životného štýlu si tabakové výrobky udržiavajú popularitu.