Do We Help Enough? Support to Small and Medium-Sized Enterprises Due to Coronavirus Crisis - Belanová, Katarína, 1978-
Hospodárska recesia spôsobená pandémiou ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom v kontexte podnikateľského sektora. Zasiahnutie najzraniteľnejšieho segmentu podnikateľského sektora, malých a stredných podnikov, obmedzením či ukončením svojho podnikania v dôsledku opatrení prijatých na zabránenie šírenia koronavírusu. Prijatie opatrení na pomoc podnikom pre zmierňovanie negatívnych účinkov na ekonomiku. Rozsah a forma prijatých opatrení. Vyhodnotenie opatrení na pomoc malým a stredným podnikom v Slovenskej republike prostredníctvom porovnania s vybranými krajinami Európskej únie. Vyhodnotenie finančného dopadu týchto opatrení na slovenskú ekonomiku.