Druhá vlna je ohlásená návšteva - Kapitánová, Tatiana
Rýchla reakcia obchodníkov na pandémiu koronavírusu. Snaha o zabezpečenie dostatku ochranných pomôcok a prijatie vlastných opatrení. Predajcovia a ich príprava na jeseň. Opatrnosť spotrebiteľov. Ako koronakríza zmenila nákupné správanie.