Predpoklady podania odvolania daňovým subjektom - Hrtánek, Ladislav
Definícia odovolania v daňovom konaní a jeho náležistosti. Predpoklady podania odvolania daňovým subjektom. Postup prvostupňového správcu dane po podaní odvolania - zhrnutie výsledkov doplneného daňového konania, stanovisko ku všetkým dôvodom odvolania, návrh na výrok rozhodnutia o odvolaní a neprípustnosť podaného odvolania.