Modelling Structural Relations for Tourism Demand: The Central European Cases - Malec, Lukáš
Definovanie turizmu a jeho prínosy. Príčinné súvislosti smerujúce od ekonomických parametrov k vnútornému českému a slovenskému cestovnému ruchu pre krátkodobé aj dlhodobé zmeny časových radov.