Slovakia Social Briefing: Joint Responsibility - Baculáková, Kristína, 1988-
Koronavírus a spoločenská zodpovednosť na Slovensku. Antigénové testovanie označované ako nespoľahlivá metóda. Obstarávanie a financovanie antigénového testovania. Informačný chaos a nedostatok zdravotníckeho personálu. Rozdelenie spoločnosti.