Výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa školy po uvoľnení opatrení - Drotár, Matej
Oznámenie o vyhlásení výberového konania. Rada školy ako výberová komisia. Priebeh výberového konania a opatrenia pri ohrození verejného zdravia. Návrh na vymenovanie riaditeľa.