TQM - Komplexné manažérstsvo kvality v školskom prostredí - Burinová, Hedviga
Vybrané systémy manažérstva kvality, ktoré sa vzťahujú na výrobné podniky a ich aplikácia v školskom systéme. Základné princípy a manažérstvo kvality podľa súboru noirem ISO 9000. Definície modelov manažérstva kvality podľa normy. Manažérstvo kvality školy podľa Tureka (2009) v 14 bodoch.