Anglizismen – Sprachbereicherung oder Sprachverfall? - Seresová, Katarína, 1967-
Riešenie otázky, či sú anglicizmy v nemeckom jazyku jeho obohatením alebo skôr jeho úpadkom. Analýza textov a prác lingvistov zaoberajúcich sa touto problematikou. Výhody a nevýhody používania anglicizmov v nemeckom jazyku.