Koordinovanie činnosti podporných tímov - Vančíková, Katarína
Skúsenosť škôl s prítomnosťou podporných tímov - problémy, ktoré pociťovali členovia podporných tímov projektu PRINED v oblasti koordinácie, operatívneho riadenia a kontroly ich práce. Odporúčania priamych aktérov určené riadiacim pracovníkom, ktoré môžu iniciovať zmenu a prispieť tak k lepšej adaptácii a kvalite práce podporných tímov v školách