Kryptomeny ako zložka aktív podniku - Hvastová, Jozefína, 1969-
Podstata a vývoj vybraných kryptomien ako zložky kryptografických aktív. Problematika ich účtovného chápania a zachytenia v nadnárodných právnych úpravách účtovníctva a ich odlišné chápanie a špecifiká účtovania na Slovensku.