Harmonization of Direct Taxes in the Conditions of the European Union - Lukáč, Jozef, 1991-
Dane ako opakujúce sa povinné poplatky, ktoré sa štátu platia prostredníctvom fyzických aj právnických osôb. Komplexný obraz o procese harmonizácie daní v Európskej únii.