Energy Strategy 2035 as Key Document for Russian Energy Security - Kochajdová, Monika, 1993-
Kritické skúmanie a porovnanie Energetickej stratégie 2030 a Energetickej stratégie 2035 Ruska. Opis jednotlivých energetických stratégií Ruska. Porovnanie a ciele skúmaných dvoch dokumentov v oblasti ťažby ropy a zemného plynu a technologického výskumu a inovácií.