Hodnotenie nemocníc na Slovensku za rok 2020 - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Prehľad a porovnanie výsledkov hodnotenia nemocníc, resp. zdravotníckych zariadení na Slovensku v roku 2020 inštitútom INEKO a zdravotnou poisťovňou Dôvera.