Slovakia Social Briefing: Slovak Pension System in a Nutshell - Čiefová, Michaela, 1991-
Opis dôchodkového systému v Slovenskej republike vrátane jeho posledného vývoja, súčasného stavu a výziev. Demografický vývoj na Slovensku. Druhy dôchodkov v Slovenskej republike.