How Can Digital Sharing Economy Reduce Unemployment? - Fodranová, Iveta, 1959-
Skúmanie vplyvu digitalizácie na trh práce prostredníctvom korelácie medzi používateľmi internetu a nezamestnanosťou na európskom trhu. Na základe súboru údajov sa identifikovali štatisticky významné účinky. Hodnotu korelačného koeficientu však bolo možné zvýšiť nielen zrýchlením digitalizácie, ale aj investíciami do prekonania jazykovej bariéry v multikultúrnej Európe.