Innovations and Innovative Potential in the Context of New Trends in Business Management in Slovakia - Čambalíková, Andrea, 1990-
Definícia inovácie a inovačného potenciálu. Identifikácia inovácií a inovačného potenciálu v podnikovom manažmente odrážajúce súčasné zmeny a výzvy v prostredí. Posúdenie významu inovácií a inovačného potenciálu pre slovenské spoločnosti.